Mer information
  • Järna

Anställningsform

Intermittent

Rekrytering / Tjänst

Spontanansökan

Så härligt att du är intresserad av nya möjligheter och nyfiken på Mora Park! Vi söker löpande efter sociala, nyfikna och ambitiösa medarbetare till våra boenden och skola.

Den viktigaste förutsättningen för att arbeta hos oss är att du har ett genuint intresse för vår målgrupp som består av barn och ungdomar med olika typer av funktionsvariationer. En del med omfattande omvårdnadsbehov.

Är du lekfull med ett innerligt intresse för människan?
Vill du skapa trygghet?
Är du modig nog att skapa ett sammanhang där alla får känna att de duger som de är? Då är du rätt person för oss.

Du kommer att ledsaga våra barn och ungdomar i dess vardag och vara dem behjälplig i och utanför hemmet. Allt utifrån individens egna behov och förutsättningar. Arbetet är intressant och ansvarsfullt, vilket ger Dig möjlighet till stor personlig utveckling. Våra boende är i behov av personal dygnet runt vilket betyder att schemat kan variera.

Arbetet kräver att du är trygg med dig själv, kan arbeta självständigt och i grupp. Vidare är du prestigelös och noggrann med att följa upp gemensamma beslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vår målgrupp eller relevant utbildning såsom barnskötare, undersköterska, fritidspedagog eller liknande. Önskvärt är även utbildning eller erfarenhet av arbete med låg-affektivt bemötande, AKK och PBS. Personlig lämplighet kommer att ha stor betydelse vid rekryteringen.

Vår verksamhet kräver ett utdrag ur polisregistret för alla medarbetare (2010:479) Beställ det i samband med din ansökan. Det krävs för att bli kallad till intervju.