Mer information

Mobilnummer

08-48004940

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

Slöjdlärare trä och metall

STIFTELSEN MORA PARKS SKOLA
Slöjdlärare trä och metall
Kommun: Södertälje
Omfattning: Deltid/heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Ferietjänst

Om jobbet
Vill du vara med och utveckla en mindre resursskola? I ett sammanhang där varje elev kan känna att den duger som den är.
Mora Park är en liten F-9 skola med drygt 40 elever i både grund och särskola. En resursskola med Waldorfinriktning för elever med autism och ofta en eller fler tilläggsdiagnoser.

Klasserna består av 6–9 elever och flera vuxna. En klass är skolformsintegrerad övriga indelade efter årskurs och skolform. Varje elev har sin egen individuella studieplan. Teoretisk och praktisk undervisning varvas med musik, rörelse och andra estetiska aktiviteter. Skolan är omgiven av ett vackert naturområde som nyttjas till både lek och undervisning.

Vi söker Dig som är utbildad lärare för grundskola med behörighet i trä och metallslöjd. Du är intresserad av Waldorfpedagogik och av utveckling och lärande på olika sätt.
Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du är noggrann med dokumentation av elevens kunskapsutveckling. Du är relationskapande med ett innerligt intresse för elever och kan anpassa undervisningen efter varje elevs individuella behov. Du har goda material och ämneskunskaper och bra förmåga att handleda och möta elever i en kreativ process där teori och praktik förenas Du är skicklig i att i undervisningen handleda och lära eleverna att arbeta i olika material, att erövra hantverkskunskap och att arbeta i projekt från idé till färdigt föremål/ uttryck.

Vår verksamhet kräver ett utdrag ur polisregistret för alla medarbetare (2010:479).
Rekrytering kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum