Mer information

Mobilnummer

070-6022140

Anställningsform

Vikariat

Rekrytering / Tjänst

Semestervikariat boendestödjare

Är du en trygg person med stort intresse för att jobba med barn och ungdomar? Vill du vara med och skapa en miljö där alla känner att de duger som de är? Då är du rätt person för oss! Den viktigaste förutsättningen är att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar med olika typer av funktionsvariationer.

Mora Park söker nu semestervikarier/ boendestödjare till sitt LSS-boende i Järna/Hölö. Som boendestödjare kommer du att ledsaga våra barn och ungdomar i deras vardag. Allt arbete sker utifrån individens egna behov och förutsättning, du kommer därför vara behjälplig både i och utanför hemmet. Våra boende är i behov av personal dygnet runt vilket betyder att schemat kan variera.

Vi erbjuder sommarvikariat.

Vi söker dig som:
• har avslutad gymnasieutbildning
• har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar


Det är meriterande om du:
• har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar
• är barnskötare, undersköterska, fritidspedagog eller har annan relevant utbildning.
• har utbildning eller erfarenhet av arbete med låg-affektivt bemötande (PBS).
• har utbildning eller erfarenhet av arbete med teckenstöd (AKK).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är därför viktigt att du är trygg i dig själv och snabbt kan anpassa dig till nya situationer. Du har ett stort intresse för barnens välmående och även för dina kollegors. Du är van vid att arbeta i grupp men kan även ta egna initiativ för att driva arbetet framåt. Du lämnar inget åt slumpen utan tar ansvar för ditt arbete och följer gemensamma beslut.

Rekrytering kommer att ske löpande och semestervikariaten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

OM OSS
För mer än 60 år sedan grundades den antroposofiskt inspirerade verksamheten Mora Park i natursköna Järna. Tanken var att alla barn och ungdomar med särskilda behov skulle få utvecklas utefter sina förutsättningar. Och det i ett litet sammanhang där tillvaron kunde skräddarsys till att passa varje enskilt barn. Idag finns vår verksamhet i Järna och Hölö. Vi består av LSS-boende med 9:8-tillstånd, förskola, grundskola, grundsärskola och fritidsverksamhet. Arbetet med att möta barn på deras villkor är lika viktigt idag som den gång allt startade. Välkomna!